Litera

23 Nis 20231 dk.

Gerilmiş kaderin üzerinde yürüyen bir Akılbaz

"Gizem, gerilim, karanlıktan doğan bir aşk ve her an rengi değişen gerçekler... Gösteri başladığı andan itibaren çıt çıkmayacak. Gerilmiş ipin üzerinde yürüyen cambazdan daha tehlikelisi. Gerilmiş kaderin üzerinde yürüyen bir Akılbaz."

"Seni bu bataklıkta tanımak istemezdim sevgilim. Hele ki o bataklığın üzerinde kurulu düzeni sağlayan adam olarak karşına çıkmayı hiç istemezdim."

Hilde kasabasının sokaklarında paranormal hikâyeleriyle meşhur sarhoş bir adam; Sezgiler Bilim Üniversitesi'nin gizli geçitlerini ve gizemli olaylarını anlatıyordu. Bazıları onun hikâyelerine inandılar, bazılarıysa sadece şehir efsanesi olarak gördüler. Ancak hiç kimse bu paranormal hikâyelerin aslında bir suç çetesiyle bağlantılı olabileceğini beklemiyordu.

Lefazen Bahar Karakuş 20 Mayıs 2003 yılında Niğde’de doğdu, 2009 yılından itibaren İstanbul’da yaşamaya başladı. İlk roman denemelerini ortaokul öğrenimi esnasında yapan yazar, devam eden yıllarda birçok kitabını büyük bir sosyal platformda yayımlandı. Yazdığı kitaplarla okur kitlesi gitgide büyürken kendi oluşturduğu Lefazen kelimesini mahlas olarak kullandı. Kaleme aldığı kitaplar arasında 16 yaşında yazmaya başladığı Akılbaz adlı romanı kısa sürede büyük ilgi görerek okurun beğenisini kazandı, raflara taşınan ilk kitabı oldu.

AKILBAZ-KARANLIĞIN AÇ ÇOCUKLARI

Lefazen Bahar Karakuş

Dokuz Yayınları, 2023

Editör: Hatice Pınar Yıldız

Tür: Roman

400 s.