top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Gotham şehrindeki hikâyeler bu defa masallarla harmanlanıyor

New York Times’ın en çok satanlar listesine girmiş Derek Fridolfs’un yazdığı, Dustin Nguyen’in resimlediği Batman Öyküleri: Bir Varmış Bir Suçmuş, Gotham şehrindeki hikâyeleri bu defa masallarla harmanlıyor.



Dinozor Genç’in, DC serisi, Batman’in çocukluğunu anlatan Batman Öyküleri: Bir Varmış Bir Suçmuş ile devam ediyor!


Pinokyo’ya, Alice’in harikalar diyarına ve hatta Karlar Kraliçesi’ne uzanan komik ve sürprizli Batman Öyküleri, tüm çizgi roman okurlarını bekliyor.


Benzerlerinden farklı olarak, içinde cinsiyetçilik ve şiddet öğeleri barındırmayan, eğlenceli resimlemesiyle yumuşak, renkli ve gündelik hayat konularını ele alan DC serisi, sunduğu nitelikli çizgi romanlarla bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılıyor. 


Gotham şehri hikâyelerle doludur; kahramanların ve kötülerin, polislerin ve suçluların, kaybolup tekrar kavuşan ailelerin… Fakat Batman Öyküleri’nde hayat bulan klasik kısa hikâyeler, okurken uyku saatinizi kaçırmanıza neden olacak komik masal sürprizleriyle dolu!

Damian Wayne gerçekten de harika bir çocuk olmanın hayalini kurar. Ama bu ancak burnunu uzatan yalanları söylemekten vazgeçebilirse mümkündür. Batman’in uşağı Alfred aynanın içine beklenmedik bir yolculuğa çıkar ve kendini karmakarışık bir yerde bulur. Çünkü o Harikalar Diyarındadır! Gotham Şehri Polis Departmanı dedektifleri Gotham’ın en azılı suçlularını sorguya çeker. Bezelyeyi çalan prensesin peşindedirler. Batman de onu tehlikeli bir göreve sürükleyen Kar Kraliçesi’yle tanışır.


BATMAN ÖYKÜLERİ: BİR VARMIŞ BİR SUÇMUŞ

Derek Fridolfs

Çizer: Dustin Nguyen

Dinozor Genç Yayınları, 2024

Tür: Çizgi Roman


bottom of page