top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Gelecek gibisi yok

LiteraHaber 80'lerde doğanların dört gözle uçan kaykayları beklemesinin müsebbibi Michael J. Fox'un yeni kitabı No Time Like the Future, 17 Kasım'da Amerika'da satışa sunulacak.



Aile Bağları dizisi ve Geleceğe Dönüş serisiyle X jenerasyonu için kült bir figür olan Fox, 1991'de henüz 29 yaşındayken Parkinson hastalığına yakalanmış ve 2000'de hastalığının belirtileri arttığı için oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. 2002'de Lucky Man (Şanslı Adam, Okuyan Us Yayınları), 2009'da Always Looking Up (İflah Olmaz Bir İyimserin Maceraları, Epsilon Yayınevi), 2010'da A Funny Thing Happened On the Way to the Future kitaplarını yayımlayan aktör, iki yıl önce geçirdiği ameliyatın ardından bu üç kitabında umut tacirliği yaptığını düşünmeye başlamış. Fox kanalına verdiği röportajda, "İnsanlara sürekli her şeyin düzeleceğini söylüyordum, ama her şey berbat da olabilirdi," diyen aktör bu durumu telafi etme niyetiyle, biyografik anlatısının dördüncü kitabını yazmaya koyulmuş.


Long Island'daki çocukluk günlerinden günümüze uzanan No Time Like the Future, Michael J. Fox'un kendisinin de yeni yeni keşfettiği karamsar yanını gözler önüne seriyor.



bottom of page