top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Cehenneme hoş geldiniz

Jay Bonansinga'nın Kiralık Depo adlı romanının odağında babalık duygusu ile hayali ve gerçek şeytanlarla mücadele bulunuyor.


Yalnız, bir çocuklu ve boşanmış bir adam Johnny Fitzgerald... Kötü bir uyuşturucu bağımlılığıyla boğuşan, çok yetenekli bir çizer... Johnny ve altı yaşındaki oğlu korkunç bir deneyim yaşayacakları bir hikâyeye giriş yapıyorlar... Johnny ve oğlu kiralık depolarında, hiç kimsenin ortalıkta olmadığı bir Noel arifesinde mahsur kalırlar.

Günlerce sürecek bu korkunç deneyimde insani ihtiyaçlarının yanı sıra Johnny'nin savaşması gereken daha önemli şeyler vardır. Babalık duygusu ve uyuşturucu bağımlılığıyla verdiği mücadele hayali ve gerçek şeytanlarla olan mücadelesine karışınca korku dolu saatler bitmek bilmeyecektir...


Amerikalı yazar ve yönetmen olan Jay Bonansinga'in romanları 16 farklı dillere çevrildi. İlk romanı Siyah Marıah Bram Stoker ödülü için finalist olmuştu. Çok sayıda kısa hikayeleri ve makaleleri bulunmaktadır. The Walking Dead çizgi roman serisine dayanan romanları, The Walking Dead: Vali'nin Yükselişi ve The Walking Dead: Woodbury'ye Giden Yol da dahil olmak üzere birlikte yazdı.


Columbia College Chicago'dan bir yüksek lisans derecesine sahip olan Jay Bonansinga, şu ana Evanston, Illinois'de yaşamaktadır.


Aynı zamanda da Northwestern Üniversitesinde DePaul Üniversitesindeki Yüksek Lisans Yazma programı ve medya için yaratıcı yazarlığı bölümünde konuk öğretim üyesidir.


KİRALIK DEPO

Jay Bonansinga

Ren Kitap, 2021

288 s.



bottom of page