top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

KulturALiterA Kitap Kulübü Nisan 2023 Buluşması

KulturALiterA Kitap Kulübü Nisan ayında 24’üncü toplantısını yaparak iki yılı geride bırakıyor. Kulübün Nisan kitabı, Deniz Gezgin’in geçtiğimiz günlerde Can Yayınları’ndan çıkan Gözler Kanatlar Çiçekler Kuyruklar isimli romanı.



"Hep geçmişlerine doğru adımlayanların kökleri birer sabana dönüşür, nereye yol alsalar toprağı da peşlerinden sürerler.”

"Gözler Kanatlar Çiçekler Kuyruklar’da, Deniz Gezgin dünyayı ve yaşamı yeniden yaratıyor, dünyayı ve yaşamı daha iyi anlamak için. Hem bir yolculuk hikâyesi bu, doğayla insanın bir türlü bitmeyen savaşı ve özlenen uyumuna dair, hem de bir yas hikâyesi, bugün yaşadığımız acılara denk düşüyor sözcükleri. Kitabın adının da fısıldadığı gibi, hayvanlar, bitkiler, yeryüzü ve gökyüzü, dağlar, taşlar, yağmurlar, rüzgarlar bu yolculuğa eşlik ediyor. Bildiğimizi sandığımız doğayı yeniden ve yeniden keşfediyoruz, Deniz Gezgin’in ilk iki romanı Ahraz ve YerKuşAğı’nda olduğu gibi. Deniz Gezgin’in sözcükleri üzerinden doğayı, yaşamı, insanı konuşacağımız için çok heyecanlıyız. Gelin bu heyecanı birlikte paylaşalım.


KulturaLitera Kitap Kulübü herkese açık ve ÜCRETSİZ. İsteyen katılımcılarımız kitap kulübüne yine kayıt bölümünden bağış da yapabilirler.


Kultura Litera Kitap Kulübü’nün bu toplantısı zoom üzerinden canlı olarak 26 Nisan Çarşamba günü Türkiye saatiyle 19.30’da başlayacak. Tek yapmanız gereken ayın kitabını okumak ve www.kulturalitera.com aracılığıyla kitap kulübümüze kaydolmak."


Kayıtla ilgili önemli not:

Etkinliğimize kaydolurken açılan sayfada pound para birimi değerinde bir ücret bölümü göreceksiniz, ücretsiz katılmak için oraya sadece 0 yazmanız yeterli. Ancak kitap kulübümüze bir bağış yapmak isterseniz (istediğiniz rakamı seçebilirsiniz) sizin yazdığınız rakama göre bankanızdan o günün kurundan TL olarak otomatik çekim yapılacaktır. Yaptığınız bağışlar KulturaLitera Kitap Kulübü'nün devamlılığını sağlamaya ve site üzerinden yapılan kayıtlar için KulturaLitera olarak ödediğimiz mecburi sabit ücrete destek olacaktır. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.


Yürütücü: Şule Tüzül

Kitaplar üzerine düşünür, yazar, konuşur. Başta Edebiyathaber, LiteraEdebiyat ve Altıüstükitap olmak üzere farklı mecralarda edebiyat ve kitaplar üzerine yazıyor. Edebiyathaber ve Videogren youtube sayfalarında, Altı Üstü Kitap Podcast programında ve fırsat bulduğu her yerde kitaplar üzerine konuşuyor.

bottom of page