top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

KulturaLitera’nın misafiri Sine Ergün

KulturALiterA Kitap Kulübü Ocak ayı buluşması Sine Ergün’ün katılımıyla gerçekleşecek.


“Gerçekten anımsamıyor olamazsınız, anımsamamayı tercih etmişsinizdir. Düşünmemişsinizdir. Ya zamanınız olmamıştır ya da bir nedenle düşünmekten kaçınmışsınızdır geçmişi. Bu bile yeterli değil. Geçmiş ha deyince olmaz. Ama anılar da öylece ortaya çıkmaz. Konuşmanız gerek. En azından düşünmeniz onları,” diyor kitabımızın kahramanlarından Z.

Sine Ergün, sade ve yalın dili, özgün üslubu ile çok katmanlı bir roman sunuyor bize. Kopuk, 78 sayfalık kısacık bir roman ama yoğunluğu ile kolay tüketmemize izin vermiyor. Geçmişle bağlantısını yitirmiş, bu bağlantıyı kurmak konusunda pek de emin olmayan bir kahramanın hikâyesi karşılıyor okuru. Unutmak ve anımsamak kavramlarının vicdanla, bireysel ve toplumsal kimliklerimizle olan ilişkisini odağına alarak ilerliyor roman. Kendini okurun yorumları ile yeniden ve yeniden var edecek, hayat gibi muallak, adı ile müsemma bir roman Kopuk. Bu nedenle Ocak toplantımızda neler konuşacağız merak içindeyiz, heyecanlıyız. Toplantımıza bekliyoruz Sine Ergün okurlarını…


KulturaLitera Kitap Kulübü herkese açık ve ÜCRETSİZ.


Saat ve Yer

26 Jan, 19:30 ZOOM


Kultura Litera Kitap Kulübü’nün bu toplantısı zoom üzerinden canlı olarak 26 Ocak Çarşamba günü Türkiye saatiyle 19.30’da başlayacak. Tek yapmanız gereken ayın kitabını okumak ve sitemiz aracılığıyla kitap kulübümüze kaydolmak.


Yürütücü: Şule Tüzül

Kitaplar üzerine düşünür, yazar, konuşur. Başta Edebiyathaber ve LiteraEdebiyat olmak üzere farklı mecralarda kitaplar üzerine yazıyor. Edebiyathaber ve Videogren youtube sayfalarında, Altı Üstü Kitap Podcast programında ve fırsat bulduğu her yerde kitaplar üzerine konuşuyor.

bottom of page