• YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara

Mahir Ünsal Eriş “Olduğu Kadar Meyhane”de

“Olduğu Kadar Meyhane” 21 Eylül'de Mahir Ünsal Eriş ile gather-in’de gerçekleşecek.


Vakt-i Kıraat, Meyhane Elsewhere’de yazarların ağırlandığı bir etkinlik. “Olduğu Kadar Meyhane” gelecek salı Mahir Ünsal Eriş ile gather-in’de gerçekleşecek.


Gather-in; Mehmet Ali Alabora'nın kurduğu ve canlı bir atmosferde uzaktaki arkadaşlarınızla buluşabildiğiniz dijital bir platform.


Neslinin en özgün ve sevilen yazarlarından Mahir Ünsal Eriş, gündelik hayatı ve sıradan insanların hikâyelerini tertemiz ve dinamik bir dille okuyucuya aktarıyor.


Etkinlik Saatleri: TR 21.00, PDT 11.00, EDT 14.00, UK 19.00, CET 20.00


Katılmak için: https://gatherin.life/events

Son Paylaşımlar

Hepsini Gör