top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara

Sırlar Serisi, Karanlıkta Dolaşan ile sonlanıyor

Deniz Erbulak’ın tüyler ürpertici polisiye romanı Sırlar Serisi, Karanlıkta Dolaşan ile sonlanıyor.




Korkunç sırları ortaya çıkarmakta usta olan üç arkadaş; Ozan, İlker ve Öykü, herkesin uzak durduğu mekânlarda soluk kesen gerçeklerle yüzleşiyor.

 

Usta yazar Deniz Erbulak'ın polisiye-korku türünde ele aldığı Sırlar serisi Mezarlığın Sırrı ile başladı, Saksağan Yokuşu ile devam etti ve Karanlıkta Dolaşan ile sona eriyor.

 

Yağmuroluğu Mahallesi’nde yarasalar huzursuz, kan donduran söylentiler kulaktan kulağa yayılıyor. Terk edilmiş bir binayı mesken tutmuş bir gizem, Karanlıkta Dolaşan, ürpertici bir hikâyeden mi ibaret? Peki mahallenin altındaki dehlizlerden çıkagelen dehşet kimlerin hayatını değiştirecek?

 

O buzlu mart gecesinde, herkes sıcacık yatağındayken, yokuşlardan birinin dibinde, iki katlı bir evin kapısı gıcırdayarak açıldı. Soğuk bir rüzgâr açık kapıdan içeri girerken siyahlar giymiş bir adam da aynı kapıdan dışarı çıktı. Uzun, siyah paltosunun eteği uçuşurken karşıdaki sokakta gözden kayboldu. Adamın adımları o kadar hızlıydı ki havada süzülüyor gibiydi. Sipsivri burunlu parlak ayakkabılarının sesiyse hiç duyulmuyordu. Yürüdüğü sokak, büyük karanlık yüzlü bir binaya kadar dümdüz uzanmaktaydı. İki tarafta da eski apartmanlar sıralanmıştı. Hiçbirinde ışık yoktu. Çünkü saat gecenin üçüydü. Sokaktaki eski apartmanlar bittiğinde kasvetli taş bir meydana varılıyordu. İşte sokak tam burada sona eriyor ve o eski karanlık bina da tam burada yükseliyordu. Burası Meddah Çıkmazı’ydı.

 

Deniz Erbulak 1971’de Manisa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı kentte tamamladı. Akdeniz Üniversitesi’nden 1992 yılında jeoloji mühendisi olarak mezun oldu. 1996-1999 yılları arasında KKTC’de ve sonrasında Manisa’da, jeoloji mühendisi olarak çalıştı. İlk ve orta öğrenimi boyunca çeşitli hikâyeler ve roman taslakları yazan Erbulak, mühendis olarak çalıştığı dönemde de yazmaya ve roman denemelerine devam etti. 2003 yılında kendi çocukları için yazıp resimlediği hikâye kitapları, K Yayınları tarafından yayımlandı. 2007 yılında ilk gençlik romanı 14 Yaşında Bir Genç Kızım Ben Doğan Egmont Yayınları tarafından basıldı. Ardından serinin diğer üç kitabı geldi. Devamında ise 15 Yaşında Bir Genç Kızım Ben serisi dört kitabıyla daha okuyucuyla buluştu. Liseli gençlerin arkadaşlıklarını anlattığı Bu Hayat Benim serisi ve ardından gelen Ölü Bir Kızın Maceraları adlı seriler de genç okurlardan çok yoğun ilgi gördü. Ardından Mete adlı karakterin eğlenceli maceralarının anlatıldığı METE-Centilmen Sporcu ve METE-Bu Gezegeni Seviyoruz kitapları okuyucuya ulaştı. Öğretmen adlı romanında ise genç bir müzik öğretmeninin birbiriyle hiç anlaşamayan beş öğrencisiyle kurduğu imkânsız koronun hikâyesini ele aldı. Yazarın polisiye-macera türünde yazdığı son romanı Tuhaf Tesadüfler - Şifreli Kâğıt, içindeki çizgi roman sayfalarıyla da okuyucunun ilgisini çekti. Yetişkin okurlara yönelik romanları da bulunan Deniz Erbulak, eşi ve iki oğluyla Manisa’da yaşamakta ve yazı hayatını sürdürmektedir.

 

Fulya Ecem Temmuz 1992 yılında Lüleburgaz’da doğdu. Anadolu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden mezun oldu. İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Felsefe Bölümüne devam ediyor. Karma sergilere ve fuarlara katıldı. Edebiyat, sinema, felsefe ve sanatla ilgileniyor. Gotik ve korku edebiyatı tutkunu. Karanlık atmosferi olan illüstrasyonlar çizmekten keyif alıyor. İstanbul'da yaşıyor.


SIRLAR SERİSİ 3 / KARANLIKTA DOLAŞAN

Deniz Erbulak

XLibris

Resimleyen: Fulya Ecem

Tür: Polisiye

12+yaş

279 s.

bottom of page