top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Hayatın sunduklarından fazlasını hak edenlerin hikâyesi

Chris Whitakerın 28 dile çevrilen ve polisiye/gerilim türünün en prestijli ödülü Altın Hançer’i kazanan romanı Sondan Başlıyoruz, Emre Ülgen Dal'ın çevirisiyle Türkçede.

Kaliforniya’da okyanus manzarasına bakan yamaçlarda, sakin bir kasaba. Duchess Day Radley, tutunamamış yetişkinler dünyasına doğmuş, on üç yaşında bir kız, kendi deyişiyle bir “kanun kaçağı”. Beş yaşındaki kardeşi Robin’i büyütmek ve otuz yıl önceki bir cinayetle enkaza dönüşmüş annesi Star’ı kollamaktan başka gayesi yok.


Walk, büyüdüğü kasabadan hiç çıkmamış bir polis şefi. En yakın dostu Vincent’ı hapse yollayan ifadeyi vermenin acısı ve yitirilen güzel bir yaşam umudunun yaraları asla iyileşmemiş.


Otuz yılın ardından Vincent’ın serbest kalmasıyla geçmişin nefesi bugüne karışıyor. Duchess, annesini korumaya çalışırken kasabaya felaketi getiren fitili ateşleyecek ve yüzleşilemeyen gerçekler ortaya serilecek.


Chris Whitaker, Tall Oaks, All the Wicked Girls, We Begin at the End ve The Forevers kitaplarıyla tanınan bir İngiliz yazardır. İlk romanı Tall Oaks, 2017'de CWA John Creasey New Blood Dagger Ödülü'nü kazandı.


SONDAN BAŞLIYORUZ

Chris Whitaker

Domingo Yayınları, 2022

Çeviri: Emre Ülgen Dal

Editör: Algan Sezgintüredi, Edip Sönmez

Tür: Polisiye

364 s.

bottom of page