top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Tom Hanks’in ilk romanının çıkış tarihi belli oldu

ABD’li aktör Tom Hanks, Hollywood’daki 50 yıllık kariyeri boyunca mesleki olarak öğrendiği ve yaşadıklarını romanlaştırdı.


Hanks’in Hollywood’da başarılı olmaya ve zirvede kalmaya çalışırken öğrendiği “önemli derslere” dayanan The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece adlı ilk romanı, Milliyet'te yer alan habere göre 9 Mayıs 2023’te piyasaya çıkacak.

Oscar’lı aktörün romanındaki karakterleri arasında savaştan dönen sorunlu bir asker, sanatsal yeteneği olan genç bir çocuk, ilham verici ve eksantrik bir yönetmen, yükselişte olan kendini beğenmiş bir film yıldızı ve yorulmak bilmeyen bir yapım asistanı yer alıyor.

Penguin Random House kitabın konusunu “yıldızlarla dolu, milyonlarca dolarlık bir süper kahraman aksiyon filminin yapımı hakkında bir roman. . . ve ona ilham veren mütevazı çizgi romanlar” sözleriyle özetledi. Açıklamaya göre roman, "İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana Amerika ve Amerikan kültüründeki değişiklikleri komik ve dokunaklı bir şekilde aktarıyor."


Hanks, 2017’de kısa hikayelerden oluşan Uncommon Type: Some Stories (Olağandışı Tip: Bazı Hikayeler) adlı bir kitap yazmıştı.

bottom of page