top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

KulturaLitera’da yeni bir dönem başlıyor!

Edebiyat, yaratıcı yazarlık ve içerik üretim platformu KulturALiterA’da Aralık 2021-Haziran 2022 dönemi programları başlıyor.


Her ay edebiyat odaklı pek çok atölye ve seminer çalışmasının hayat bulacağı platforma artık abone olmak da mümkün. Düzenli olarak gerçekleşecek birden fazla etkinliğe katılmak isteyenler KulturALiterA abonesi olabilecek, bütün etkinliklere indirimli olarak katılıp abonelik kapsamında birbirinden farklı seçeneklerle danışmanlık ve editörlük hizmetleri alabilecekler.



Mahir Ünsal Eriş’le Dil ve Öykü çalışmaları, Oylum Yılmaz’la Yaratıcı Yazma ve Okuma, Doğuş Sarpkaya ile Roman Kuramı, Seda Ateş ile Editörlük Çalışmaları, Töre Sivrioğlu ile Tarih ve Mitoloji Okumaları KulturALiterA’nın Aralık-Haziran dönemi çalışmaları arasında. Seda Akipek ile Çocuk Edebiyatı, Sepin Sinanlıoğlu İle Mindfulness, Elçin Poyrazlar ile Suç Edebiyatı da, platformun diğer atölye çalışmalarından. KulturALiterA’da ayrıca Şule Tüzül’ün yürütücülüğünü üstlendiği Kitap Kulübü’ne de katılmak mümkün. Aylık olarak birden fazla etkinliğe katılmak isteyenler için KulturALiterA’da artık bir abonelik sistemi mevcut. Abone olan katılımcılar atölye ve seminer çalışmalarına katılmanın yanı sıra ücretsiz danışmanlık hizmetinden de faydalanabilecekler. Platformun yazar söyleşileri de yine sadece abonelere özel olarak gerçekleştirilecek.


Etkinlikler, abonelik tanımları ve diğer tüm içerikler hakkında bilgi almak için KulturALiterA’nın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

bottom of page