top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Trendeki Yabancı'nın Mart sayısı "Yıkım" temasıyla yayında!

Yavuz Ekinci'nin yeni romanı Belki de Dünyanın Sonundayım'dan bir bölüm ilk kez Trendeki Yabancı'da! John Edgar Wideman, George Floyd hakkındaki öyküsüyle, Göktuğ Canbaba, Bade Osma ve tek cümlelik öyküleriyle Rachel Fenton ile Lenny Della Rocca Trendeki Yabancı'nın mart sayısında okurlarıyla buluşuyor.


Okurlardan (Eda Uysal, Aslı Konaç ve Özgü Çömezoğlu) gelen öyküler de yemekli vagonda!

Semrin Şahin, Anıl Alacaoğlu, Doğukan İşler, Koray Sarıdoğan, Jan Stinchcomb, Göktuğ Canbaba, Siân Griffiths, Yavuz Ekinci, John Edgar Wideman, Samantha Memi, Bade Osma, İlhan Durusel, Rachel Fenton, Lenny DellaRocca, Ecehan Biçen, Bülent Ayyıldız, Dana Cann, Eda Uysal, Aslı Konaç, Özgü Çömezoğlu bu sayıda sizlerle!

Trendeki Yabancı'da online olarak ücretsiz okuyabileceğin Can Yayınları kitapları: Tekinsiz Hikâyeler, Mürver Ağacı, Dr. Jekyll ve Mr. Hyde, Yaman Adam, Şeytani Öyküler, Bir de Baktım Yoksun, Nyarlathotep, Evvelotel - Saklı, Sular Ne Güzelse, Bize Umut Gerek, Trajik Nüans, Yaz Korkuları, Yalnız Uyuyanlar İçin, Oysa Herkes Kendisiyle Meşgul, Yufka Yürek, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri, Çok Özel İsimler Sözlüğü, Şen Saat, Gece Yolculuğu, Düşler, Kâbuslar ve Gelecek Masalları, Temiz Kâğıdı.

bottom of page