top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara

Bodrum Kitap Günleri başlıyor

Bodrum Belediyesi, Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. ve Gümüşlük Akademisi Vakfı’nın iş birliğiyle düzenlenen Bodrum Kitap Günleri 27 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşecek.



Her yıl farklı bir tema ile gerçekleştirilecek olan etkinliğin ilk teması ekolojik duyarlılık yaratmak amacıyla "Doğayı Okumak" olarak belirlendi.


Girişin ücretsiz olduğu bu etkinlik, kitapseverler ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen yayıncıları, yazarları ve şairleri Bodrum'da bir araya getirecek.


Yaklaşık 50 yayınevi ve tanınmış yazarların katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik paneller, yazar söyleşileri, imza günleri, konserler, okuma tiyatrosu ve çocuk atölyeleri gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.


Etkinlik kapsamında doğanın edebiyata, sanata ve insana yönelik etkileri birbirinden farklı yaklaşımlarla ele alınacak. Bunların yanında kitap okumayı teşvik eden kampanyalar ile Herodot Kültür Merkezine ücretsiz ulaşım imkanları da sunulacak.


Program ile ilgili detaylı bilgi için belediyenin internet sitesinde yer alan etkinlikler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

bottom of page