top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Milliyet Sanat'ın Şubat sayısı çıktı

Milliyet Sanat’ın Şubat 2022 sayısı, sanatın her alanında birbirinden özel röportaj, yazı ve haberleri okurlarla buluşturuyor!

İstanbul Resim ve Heykel Müzesi’ni kapağa taşıyan derginin plastik sanat sayfalarında Prof. Dr. Handan İnci Elçi’nin; İMALAT-HANE’nin kurucu direktörü Bora Gürarda ve sanat danışmanı Murat Alat’ın; “Ten, Beden, Ben” adlı retrospektif sergiyle İpek Duben’in röportajlarının yanı sıra Bozlu Art Project’in “Hayal Fanusu” sergisi gibi birçok farklı içerik yer alıyor.

Ayın Söyleşisi bölümüne, şubat ayında gösterime giren “Dilberay” filminde, 2019 yılında kaybettiğimiz sanatçıyı canlandıran Büşra Pekin konuk oluyor.

Sinema sayfalarında ise Agatha Christie uyarlamaları, usta yönetmen Guillermo del Toro’nun sinemasına genel bir bakış, “L’événement/Kürtaj” filminin incelemesi ve Tom Holland’ın başarıları gibi merak uyandıran içerikler okurları bekliyor.

Tuğrul Tülek ve Özge Fışkın röportajıyla açılan müzik sayfalarında, Korn’un yeni albümü “Requiem”in değerlendirmesi, Onur Özdemir’in röportajı ve 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle, çok sevilen ama yanlış anlaşılmış aşk şarkılarının perde arkası yer alıyor.


Sahne sanatları sayfalarında; Tuba Ünsal ve Erdem Akakçe “Sonbahara Son Güller”i; Evrim Doğan “Bir Istakozu Öldürmenin En İnsancıl Yolu”nu; Ebru Nihan Celkan “Nora: Bir Bebek Evi”ni; yönetmen Ahmet Kazanbal ile oyuncular Emel Çölgeçen ve Tayanç Ayaydın prömiyer yapmaya hazırlanan “Sır” oyununu anlatıyor.

Derginin edebiyat sayfalarında ise Douglas Stuart ve Emilia Garcia Elizondo’nun röportajları ve Mario Levi’nin “Gördüklerimiz Göremediklerimiz” serisinin dördüncü kitabı ele alınırken yazın dünyası da “Edebiyat aşka kapıyı kapattı mı?” sorusuna yanıt arıyor.

Şubat 2022 sayısı, rock müzik dinleyicilerinin favori podcast’i “%100 Müzik ile Rock Tarihinden Hikâyeler”i hazırlayan Gülşah Turgut ve Güven Yıldız’ın röportajıyla sona eriyor.

bottom of page