top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Eylül ayında Ayrıntı'da neler var?

Ayrıntı Yayınları yeni dönem hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Eylül ayında çok çeşitli alanlardan çeviri eserlere yer veren yayınevi, Michel Foucault’dan Nefsin İtirafları’nı ve De Beauvoir Olmak kitaplarıyla dikkati çekiyor. Ayrıca Can Gürses’in son romanı Bir Ömrün Takvimi de bu liste içinde beklenenler arasında.




Ayrıntı’dan yakın tarih, ağır kitap, felsefe, edebiyat, şiir, inceleme, tarih serilerinin yanında Düşbaz Kitaplar’dan yemek ve sanat konulu iki kitap basım sürecinde iken, Dinozor Çocuk ve Dinozor Genç’ten de kitaplar yer alıyor.


Ayrıntı Yayınları’nda Can Gürses’ten Bir Ömrün Takvimi, Osman S. Binatlı çevirisiyle Éric Toussaint’tan Borç Sistemi, Deniz Soysal çevirisiyle Kate Kirkpatrick’ten De Beauvoir Olmak, Harun Karadeniz’in yazdığı Yaşamımdan Acı Dilimler, Gökben Demirbaş çevirisiyle Paul E. Willis’ten Profan Kültür, Prof. Dr. Mehmet Kanar’ın Farsça’dan çevirisiyle Mevlana’dan Rubailer, Deniz Soysal çevirisiyle Michel Foucault’tan Tenin İtirafları; Düşbaz Kitaplar’da Fatma Berber ve Sümeyra Gümrah Teltik’ten Bir Porsiyon Sanat, Nil Ege Özden çevirisiyle Polly Samson’dan Hayalperest Tiyatro; Dinozor Genç’te Murat Erşen’in kaleminden çıkan 41 Filozof 41 Kavram; Dinozor Çocuk’ta Nisan İğdem ve Duygu Gençağ çevirisiyle dünyaca ünlü Beatrix Potter’ın masal serisi kitapları yayıma hazırlanıyor.

bottom of page