top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

KulturALiterA Kitap Kulübü Ekim 2021 Buluşması

Kultura Litera Kitap Kulübü’nün Ekim toplantısı zoom üzerinden 27 Ekim 2021 Çarşamba Türkiye saatiyle 19.30’da gerçekleşecek.


KulturALitera'da edebiyat üzerine yazıları ve konuşmaları ile tanınan Şule Tüzül’ün yürütücülüğünde her ay bir kitap okuyup üzerinde konuşuluyor. Ekim ayında kitap kulübü yedinci toplantısını gerçekleştirecek. Ekim seçimi, Barış Bıçakçının yeni yayınlanan öykü kitabı Doğum Lekesi Gibi Bir Gülümseme.


“Ben öteki çocuğum, boş bir defterin önündeyim, içimden konuşuyorum.”


“Gerçek, annelerimizle kurduğumuz ilişkidir. Gerçek, en basit haliyle budur!”

Barış Bıçakçı, kısacık öykülerinde etkisi ömürlük hikayelere konuk ediyor okurunu. Etkisi sert öyküler, çünkü okurunu günlük yaşamından, korunaklı düzeninden koparıp, unuttuğu, en derinine ittiği duygularla buluşturuyor. KültürALitera, Kitabın okurlarını, bu sarsıcı okuma yolculuğuna dair yorum ve düşüncelerini paylaşmak Ekim toplantısına bekliyor.


KulturaLitera Kitap Kulübü herkese açık ve ÜCRETSİZ.


Kultura Litera Kitap Kulübü’nün Ekim toplantısı zoom üzerinden canlı olarak 27 Ekim Çarşamba günü Türkiye saatiyle 19.30’da başlayacak. Tek yapmanız gereken ayın kitabını okumak ve www.kulturalitera.com üzerinden kitap kulübüne kaydolmak.

bottom of page