top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Arter'den Çevrimiçi Panel: KP Brehmer: Büyük Resim

Arter'de gösterimde olan KP Brehmer: Büyük Resim sergisiyle aynı başlığı taşıyan panel, 3 Aralık Perşembe günü, Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.


Alman sanatçı KP Brehmer’in (1938–1997) 200’den fazla yapıtı ve arşiv malzemesinin yer aldığı KP Brehmer: Büyük Resim sergisi, Arter, Neues Museum Nürnberg, Hamburger Kunsthalle ve Kunstmuseum Den Haag tarafından gerçekleştirilen ortak yapımın son bölümünü oluşturuyor.



Bu ortak sergi projesinin gerçekleştirilmesine katkı sunan farklı aktörler ve ev sahipliği yapan kurumların temsilcileri, Arter’deki sergi vesilesiyle bir panelde bir araya geliyor. Konuşmacılar KP Brehmer’in Almanya’da ve diğer ülkelerdeki önemini ve üretiminin güncelliğini vurgulamak amacıyla sanatçının yaklaşımını ve pratiğini temellendiren kavramlara odaklanmanın yanı sıra kurumlar tarafından alınan farklı küratoryal kararlar üzerinde duracaklar. Çevrimiçi panel aynı zamanda, editörlüğünü dört kurumda gerçekleşen sergilerin küratörlerinin üstlendiği KP Brehmer: Sanat ≠ Propaganda başlıklı kapsamlı kitaba ilişkin genel bir bakış sunacak.


Ayrıntılı bilgi için tıklayın.



bottom of page