top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Ruhunuzu hayvanlar aleminin içsel enerjisiyle keşfedin

Angelica Stuart'ın Çakralar ve Hayvanlar adlı kitabı, yedi çakranın her biri için elli hayvanın çakra yorumlarını içeriyor. Çakra bilgeliğini hayatınıza katabilmek için gerekli ipuçları ve tekniklerle birlikte size bu konuda rehberlik edecek kişisel dönüşüm hikâyeleri de yer alıyor.


Tüm bu içgörüler sizin için önemli olan hedeflere odaklanmanızın yanı sıra sizi geride tutan manevi yüklerinizi fark etmeniz için de farklı bir bakış açısı sunuyor.

Yeryüzündeki tüm hayvanlar, insan dostları için bilgelik ve öğretici derslerle doludur. Bu yüzden bağlantı kurduğunuz hayvanlarla iletişiminizi geliştirmek hem ruhen hem de bedenen, zindeliğinizi geliştiren önemli ve bir o kadar da eğlenceli bir aktivitedir. İşte sizin için

kitaptan birkaç örnek:

Kalp çakranızda ayıyla bağlantı kuruyorsanız, iyileşme ve toparlanma dönemi için kendi mağaranıza dönmeniz gerekebilir. Kalbinizi açmak ve kabuğunuzdan çıkmak için desteğe ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda kalp çakrasındaki kaplumbağayı çağırın.


Bilincin daha yüksek alemlerine yolculuk yaparken taç çakradaki kelebekle çalışın ve orada bulduğunuz güzelliklerle yeniden bağlantı kurun.


Angelica Stuart (Martinsburg, WV) yaklaşık kırk yıldır manevi bir uygulayıcıdır ve bir Galler geleneğinin inisiyesidir. Doğal dünyayla bağlantı kurmak için şamanizm, başmelekler ve çakralar hakkındaki bilgisini birleştirir. Chakra Animals onun ilk kitabı.


ÇAKRALAR VE HAYVANLAR

Angelica Stuart

Mona Kitap, 2023

Çeviri: Aslı Gizem Korkmaz

248 s.

bottom of page