top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Çevrimiçi iletişimin kodlarına dair bir kılavuz

Erica Dhawan'ın dijital iletişimde nelere dikkat etmemiz gerektiğine odaklanan kitabı Dijital Beden Dili Mart 2022'de okurlarıyla buluşuyor.


Dünya değişiyor. Dijitalleşme pandeminin de etkisiyle etrafımızı hızla kuşatıyor. Pandemi bitse de artık dünyanın bu yeni dijital iletişime yoğunlaşacağıysa aşikâr. Bu dünyada kendimizi doğru bir şekilde ifade etmek için ne yapmalıyız? Net ve güvenilir bir iletişim kurduğumuzu düşünürken aslında hangi yanlışları yapıyoruz? İletişim uzmanı Erica Dhawan, dijital dünyada vücut dilinin eskisi kadar önemli olduğunu savunuyor. Peki ya bu, gerçeği yansıtıyor mu?

Dijital Beden Dili cinsiyetler, nesiller ve kültürler arasında geleneksel vücut dilinin yerini alan yeni sinyalleri ve ipuçlarını deşifre etmek için yapılan son araştırmaları ilgi çekici hikâyelerle sentezleyerek okura sunuyor. Dijital iletişimde nelere dikkat etmemiz gerektiğini konferanslardan, görüntülü toplantılara, günlük e-postalardan, anlık mesajlara ve online görüşmelerine kadar pek çok olası ortam, mecra ve yöntemi mercek altına alıyor; sürekli değişen bu dünyada iletişim kurduğumuz insanlara güven ve netlik sağlamak için türlü iç görü ve çözüm önerilerinde bulunuyor.


Erica Dhawan, çalışan ekiplerinin, müşterilerin ve müşterilerin bağlantılarını hızlandıran küresel bir danışmanlık şirketi olan Cotential'ın Kurucusu ve CEO'sudur. Açılış konuşması, eğitim ve danışmanlık yoluyla, iş liderlerine ve şirketlere müşteriler ve müşteriler için artan değer yaratmak, sürdürülebilir sonuçlar sağlamak ve gelecekteki küresel rekabet gücünü sağlamak için yenilikçi stratejiler öğretiyor.


DİJİTAL BEDEN DİLİ

Erica Dhawan

Timaş Yayınları, 2022

Çeviri: Zeynep Sena Sökmen



bottom of page