top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Plastiğe, Atığa, Şekere “Hayır De!”

Ekolojik sisteme büyük küçük demeden katkıda bulunmak, yaşam tarzını kökten değiştirmeden de hayatında olumlu farklar yaratmak isteyenler için “Hayır De!” serisi raflarda.


"Yaşam kalitenizi artıracak ve hayata dair pratik yöntemler sunacak Plastiğe Hayır De!, ve Atığa Hayır De! daha az plastik kullanmanın, daha az atık çıkarmanın 101 kolay yolunu okura sunarken, Şekere Hayır De! şekeri hayatınızdan çıkarmanın ipuçlarını ve kolay tariflerini sizinle buluşturacak.


Plastiğe Hayır De! ve Atığa Hayır De! kitaplarının yazarı, aynı zamanda kadın hakları savunucusu ve editör olan Harriet Dyer’ı Cemre Ömursuyu Seyis çevirisiyle okurken; deneysel psikoloji ve insan kaynakları yönetimi konularında uzman bir sağlık yazarı ve eğitmeni olan, uzun yıllar önemli şirketlerde çalışan sağlığı ve mutluluğu üzerine çalışmalar yapan, Şekere Hayır De! kitabının yazarı Katherine Bassford’u ise Ayşegül Gürsel çevirisiyle okuyacağız.


Uygulama ipuçları, nasıl hayır diyebileceğinize dair güvenilir tavsiyeler, yaşam tarzı tüyoları ve konuya dair tariflerle dolu bu pratik kitaplar, çevreye ve kendinize daha iyi bakmanız ve “şekere, plastiğe, atığa” sonsuza dek hayır demeniz için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.


“Hayır De!” dizisi ile ilk adımı kolayca atabilecek ve fark yaratacaksınız. İster bu konularda usta bir “hayır”cı olduğunuzdan çok emin olun, ister tam bir acemi olun, bu sayfalara göz atın ve size neyin ilham verdiğini görün.


“Hayır De!” dizisi Ete Hayır De! ve Sosyal Medyaya Hayır De! ile devam edecek."

bottom of page