top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Hayır! demenin zamanı geldi

Kendinizi aşan işleri kabul etmekten tükendiniz mi? Hak ettiğinizin altına evet demekten bıktınız mı? Kendinizi ön plana koymamak yetti mi? Sürekli evet demekten gına mı geldi? O zaman Hayır De Gitsin’e bayılacaksınız.

Hayır demek makul bir cevaptır ve kullanma zamanımız geldi de geçiyor. Memnun edici, başarı tutkunu, pısırık veya kaçırma korkusu yaşayan biri de olsanız Sarah Knight karşınızdakini kırmadan, kendinizi yorgunluktan tüketmeden veya karşılaştığınız fırsatı hakkıyla değerlendirip değerlendirmediğiniz şüphesine düşmeden gerçekleri söyleyebilmenizi sağlayacak.


Kendinize güvenerek, vicdan azabı, korku veya pişmanlık duymadan hayır dediğinizde hayatınız güzelleşecek. Hayır De Gitsin doğru kelimeleri sağlam örneklerle anlatırken size hayır diyecek gücü verecek.


Sarah Knight, Maine, ABD'de büyüdü ve Harvard Üniversitesi'ne gitti. Daha sonra serbest yazar olmaya karar vermeden önce 15 yılını yayıncılık sektöründe geçirdi. Editör olarak çalıştığı süre boyunca Knight, çeşitli konularda 100'den fazla kitabın editörlüğünü yaptı ve aralarında Jessica Knoll, Gillian Flynn, Emily Nagoski ve James Lee Burke'ün de bulunduğu birçok tanınmış yazarla çalıştı. Bugün Knight, kocası ve evlat edinilmiş iki kedisiyle Dominik Cumhuriyeti'nde yaşıyor. Knight'ı ayrıca 3.5 milyondan fazla izlenen ve sayılan TEDx Talk, "The Magic of Not Giving a F*ck"den de tanıyor olabilirsiniz. Kitapları ayrıca uluslararası övgüler aldı ve 2 milyondan fazla sattı.


HAYIR DE GİTSİN

Sarah Knight

Saltokur, 2021

Çeviri:Selen Birce Yılmaz

Editor:Bilal Yakup

220 s.

bottom of page