top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Heyecan dolu bir uzay macerası: Kepler62

Kepler62 gezegenindeki çocukların maceraları devam ediyor. İkinci sezonun ikinci kitabı Ada Türkçede.


Norveç ve Finlandiya'nın çok sevilen yazarları Bjørn Sortland ve Timo Parvela'dan nefes kesen bir uzay macerası: Kepler62.

Serinin kitaplarını dönüşümlü olarak kaleme alan Finlandiyalı yazar Timo Parvela ve Norveçli yazar Bjørn Sortland'ın bu kolektif yaratımına önemli bir isim daha dâhil: Dünyada büyük ilgi uyandıran akıllı telefon uygulaması ve bilgisayar oyunu Angry Birds'ün illüstratör ekibinden Pasi Pitkänen serinin çizeri.


Lisa'nın başını çektiği grup, Vallvik'in liderleri olması gerektiğine iyice ikna olmuştur. Bu da, Vallvik'in kızı Marie'nin babasının yokluğunda devreye girmesi demektir. Marie, diğerleri tarafından saygı ve hayranlıkla karşılanır ve bu ilgiden hoşlandığını şaşırarak fark eder.


Hiç istemediği halde babasına mı benzemektedir? Babasının gezegenin geleceği için bir tehdit oluşturduğunu düşünen Marie, onu durdurmanın kendi sorumluluğu olduğuna inanır ve karşılaşacağı tüm tehlikelere rağmen onunla yüzleşmeye karar verir. Peki Marie'yi neler beklemektedir?


İkinci sezon "Kepler62 Yeni Dünya"nın ikinci kitabı Ada ile maceraya siz de ortak olun. KEPLER62 YENİ DÜNYA : ADA Björn Sortland Can Çocuk Yayınları, 2021

Çeviri: Ebru Tüzel Yaş Aralığı: 10+

192 s.

bottom of page