top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Keşif yolculuğunda; sorular, uygulamalar ve telkinler

Gökyüzü Gri Değil Maviymiş kitabının da yazarı olan Nihat Güneri Keşif adlı kitabında; sorular, uygulamalar ve telkinlerle sadece Ferda’yı değil, okurlarını da ağırlıyor.

Ferda’nın hayatında hiçbir şey yolunda gitmiyordu. Ne iş, ne aşk ne de ailesi ve arkadaşlarıyla arasında olan bitenler... Yaşam enerjisini kaybetmiş, dümeninde oturduğu gemi alabora olmuş, olmak istemediği sularda sürüklenip duruyordu. Oneman ve Ganne ile tanışana kadar... İki bilge insanla çıktığı bu yolculukta bir yandan kim olduğunu keşfederken diğer taraftan hayatın hoyrat değil, iyileştirici ve şefkatli yanını öğrenen Ferda’nın dönüşümüne tanıklık edeceksiniz.


Nihat Güneri 35 yılı Kişisel Gelişim, kişisel ve Kurumsal performans arttırma, Stratejik yönetim ve Perakende alanlarında çalışmaktadır.

15 yılı aşkın imalat tecrübesinden sonra profesyonel yaşama geçmiş, ulusal ve uluslararası firmalarda üst düzey yöneticilik yapmıştır. Bunlar arasında BATA ( İtalya), Fairplay (İtalya), Flo, Retail United bulunmaktadır.

2007 yılından bu yana şirketlere, derneklere ve uluslararası firmalara; perakende, ayakkabı, stratejik yönetim ve kurumsal performans arttırma konularında danışmanlıklar yapmaktadır. Bu dönemde süresince İtalya’da yerleşik 22 ülkede faaliyet gösteren “Fairplay” danışmanlık firmasının Türkiye ortağı olarak görev almıştır.

Bugün Nihat Güneri kişisel gelişim konusunda Motivasyon, kişisel ve kurumsal performans arttırma, Bilinçaltı Programlama, Duygu Dili Programlama konularında danışmanlıklar ve koçluklar yapmaktadır.

Nihat Güneri; “Gökyüzü Gri Değil Maviymiş” ve “Keşif” kitaplarının yazarıdır. Oluşturmuş olduğu “Apple Store” ve Play Store” da bulunan “Motivasyon akademisi” uygulaması ile günlük sıkıntıları aşma konusunda ışık tutmakta, aynı ışıktan kendisi de yararlanmaktadır.


KEŞİF

Nihat Güneri

Mona Kitap, 2022

314 s.

bottom of page