top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

KulturALiterA Kitap Kulübü Haziran ayı kitabı Latife Tekin'in son romanı Zamansız

KulturALiterA Kitap Kulübü'nün Haziran ayında gerçekleştireceği 15’inci toplantısının kitabı, Latife Tekin’in son romanı Zamansız.

“Büyürken avutulduğumuz o eski yalanlara karşı söylediğimiz yalanlar dökülüyordu ağzımızdan, yaptığımız şeyin anlamıyla ürperirken bir yol açılmıştı önümüzde, zihinsel bir yakınlığın tensel bir ilişkiye dönüşmesine yorulamayacak sapalıkta bir yol.

Çünkü aşk doğarken çocukluğa döneriz sevgilim."


"Çağdaş Türk edebiyatının en önemli yazarlarından Latife Tekin’in yayınlanan her kitabından sonra bir sonrakini özlemle beklemeye başlıyoruz. Bu nedenle Mayıs ayında yayınlanan Zamansız’ı hemen okumak istedik. Yine çok özel bir toplantı olacak, aşka dair konuşacağız çünkü. Hem çok iyi bildiğimiz hem de hiç bilmediğimiz aşka dair… Hem de doğayı yanımıza alarak. Zamansız, şiirsel ve deneysel bir metin. Her cümlesi üzerine söyleyeceklerimiz olacak. Herkesi bekliyoruz…"


KulturaLitera Kitap Kulübü herkese açık ve ÜCRETSİZ.


Kultura Litera Kitap Kulübü’nün bu toplantısı zoom üzerinden canlı olarak 29 Haziran Çarşamba günü Türkiye saatiyle 19.30’da başlayacak. Tek yapmanız gereken ayın kitabını okumak ve www.kulturalitera.com adresinden kitap kulübüne kaydolmak.


Yürütücü: Şule Tüzül

Kitaplar üzerine düşünür, yazar, konuşur. Başta Edebiyathaber, LiteraEdebiyat ve Altıüstükitap olmak üzere farklı mecralarda edebiyat ve kitaplar üzerine yazıyor. Edebiyathaber ve Videogren youtube sayfalarında, Altı Üstü Kitap Podcast programında ve fırsat bulduğu her yerde kitaplar üzerine konuşuyor.

bottom of page