top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara

sadece ŞİİR dergisi 15. sayısıyla raflardaki yerini aldı

sadece ŞİİR dergisinin 15. sayısında, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Süreyya Berfe ile de bir söyleşi yer alıyor.



Bu sayıda şiirleriyle yer alan şairler harf sırasına göre şöyle:  Ahmet Akın, Ahmet Günbaş, Ahmet Kuntberk, Anıl Fırat Tosun, Arda Kartal, Arzu Karadağ, Cemre N. Karain, Cihan Ezer, Davut Bor, Duygu Taylan, Ergün Gezici, Erkan Kara, Ezgi Zihni, Hatice Nisan, Hicran Aslan, Hüseyin Çevik, İsmail Karakurt, Kadir Aydemir, Lüsen Bıçakçı, Mahir Özkan, Mahmut Aksoy, Mehmet Emin Aslan, Mehmet Rayman, Mehmet Sair İmret, Mehmet Sümer, Melike Kılıç, Melissa Mey, Mesut Varlık, Mücahit Şahin, Önder Çolakoğlu, Onur Şahin, Onur Sakarya, Özgür Özmeral, Pınar Doğu, Umut Cemal, Umut Şinasi Soylu, Yalçın Ülker, Yener Çetin, Yusuf Alper, Zehra Aycil ve Nihat Ziyalan.

 

Süreyya Berfe ile Nihat Özdal, Hicran Aslan ile Fırat Baytak söyleşti.

Soner Demirbaş “Şiir bana ne yaptı”, Ayşegül Tözeren “Sadece Şiir” başlıklı yazılarıyla derginin dikkat çekenlerinden.

Genel Yayın Yönetmenliğini Umay Umay’ın, editörlüğünü Serkan Türk’ün yaptığı sadece Şiir dergisi, dilimizin yanı sıra bu ülkede yaşayan ve yazılan diğer dillerden şiir örneklerini de okurun dikkatine sunuyor.

sadece ŞİİR’in 14. sayısının kapağı Dilara Göl imzalı.

Dergi saygı bölümünde Leyla Çağlı’yı bir şiiriyle selamlıyor.

Kafa grubunun yayınladığı dergiyi şiir okurları, ülkenin her yerinde kitapçıların yanı sıra, Migros, D&R, CarrefourSA gibi mağazalardan da rahatlıkla bulabiliyor.

bottom of page