top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Sırıtık Mahallesi’ne hoş geldiniz!

Sırıtık Mahallesi sakinleri sıradan bir güne sıradan bir merhaba derken mahallenin girişinde dört ayaklı bir silüet belirdi. Çok uzaktaki Sırıtık Yokuşu’nun başında beliren bu silüet yavaş yavaş, titreyerek ve yalpalayarak Sırıtık Mahallesi’ne doğru ilerliyordu. Peki ama neydi bu?

Bu kitapta, Sırıtık Mahallesi sakinlerinin bir köpekle beklenmedik bir anda buluşmasına tanık olacaksınız. Ama daha da önemlisi, aniden kesişiveren yaşamlara, sürprizlerle dolu hayatımızın inceliklerine ve sevginin karşı konulmaz gücüne gülümseyeceksiniz. Gülümsemek ne kelime; kahkahalar atacaksınız!


Sanem Gençalp 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Kadir Has Üniversitesi’nde Film ve Drama Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. 2010 yılında kurdukları Tiyatro Lir bünyesinde birçok çocuk ve yetişkin oyunu yazıp yönetti. 2019'da Gazel’in annesi oldu. Birçok marka, kurum ve dijital platform için çocuk içerikleri yazıyor. Piyano çalmayı, sahilde yürümeyi, günün ilk saatlerini, yemek yapmayı, kızıyla delirmeyi ve hayvanları sevmeyi çok seviyor.


SIRITIK MAHALLESİ

Sanem Gençalp

Meav Yayıncılık, 2022

Resimleyen: Ege Karadayı

Yaş aralığı: 7 yaş ve üzeri

40 s.

bottom of page