top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara

Thema Edebiyat Kitap Kulübü'nün konuğu: Öteki

Thema Edebiyat Kitap Kulübü, 27 Mayıs Pazar günü Fyodor Dostoyevski'nin Öteki adlı romanının kapısını aralıyor. 



Thema Edebiyat sizi kitaplarda yapacağınız bir yolculuğa davet ediyor… 

Her kitap bize başka bir dünyaların kapılarını açar. İlk kapı yazarın dünyasıdır, arkasından metnin dünyasına, salt yazının dünyasına gireriz. Ardından anlatılanların ait olduğu zamanların, yerlerin, kişilerin dünyasına adım atarız. Bazıları tanıdıktır bazıları yabancıdır. Sonunda kendi dünyamızın kapıları çıkar karşımıza. Bu kadar karşılaşmaya sadece bir kitap vesile olur.


Thema Edebiyat Kitap Kulübü tüm bu karşılaşmaların tadını çıkarmak için keyifli bir yolculuk vadediyor; yazarların, metinlerin dünyasında, yazarın ve okuyucunun içindeki evrenleri birlikte keşfetmek ve edebiyatın dost kapılarını beraberce çalmak için... 


İlk olarak Fyodor Dostoyevski'nin Öteki adlı romanının kapısını aralıyor. 

27 Mayıs Pazar günü Öteki'ni konuşmak, kendi içimizdeki "öteki"yi tartışmak, başkalarının "öteki"siyle tanışmak ama en çok "öteki" yazarla tanışmak için. Zoom üzerinden ücretsiz gerçekleşecek çalışmaya merak eden edebiyat severleri davet ediyor. Kontenjan sınırlı olduğu için mutlaka önceden kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt için themaedebiyat@gmail.com adresine mail atabilir, @themaedebiyatist hesabına dm'den yazabilir veya 0541 1909531 nolu whatsapp hattından mesaj yazabilirsiniz.

bottom of page