top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Yazı içinde bir yazar, içinde yazı olan.

Yazcan Yazıoğlu, bir yazarın hikayesi. Yazı içinde bir yazar, içinde yazı olan.


“Yazcan avuçlarını açıp ellerini yukarı kaldırdı. O an tahtanın üzerindeki rakamlar alevlenip ışıl ışıl parlamaya, kımıldanıp sallanmaya başladılar. Yazcan bütün sembolleri kontrolü altına almıştı.”

Yazcan bir yandan kitabını bitirmeye çalışırken, öte yandan çalıştığı gazetenin önünden kaçırılan gazeteci dostunu kendine has tarzı ve özelliğiyle aramaya başlar. Aynı anda şehirde esrarengiz bir örgüt yönetimi eline geçirmeye başlamıştır. Yazcan, şehri istila etmiş olan suç dünyasını bitmek bilmeyen araştırma ve takiplerle ortadan kaldırmaya çalışırken kayıp kitabını da şehrin tehlike dolu sokaklarında aramaktadır. Yazcan Yazıoğlu macera, mücadele, ve yazı üzerine soluk soluğa okuyacağınız bir roman.


Can Yiğit TUNÇMAN 21 Şubat 1985 tarihinde, İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdikten sonra İstanbul Kültür Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı okudu. İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, aynı bölümde, yüksek lisans yaptı. Can Yiğit Tunçman, İstanbul’da yazı çalışmalarına devam etmektedir.


YAZCAN YAZICIOĞLU

Can Yiğit Tunçman

Luna Yayınları, 2021

bottom of page