top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

KulturALiterA Kitap Kulübü Temmuz 2022 Buluşması

KulturALiterA Kitap Kulübü Temmuz ayında 16’ıncı toplantısını gerçekleştiriyor. Temmuz kitabı ise Kazuo Ishiguro’nun Beni Asla Bırakma isimli romanı.

2017’de Nobel Edebiyat Ödülü’nü alan Kazuo İshiguro’nun Beni Asla Bırakma’sı bilim kurgu olarak kabul ediliyor. Evet, ana kahramanları klonlanmış insanlar ve ana konu da bu insanların hikâyeleri olsa da Ishiguro bizi yine hepimizin kendinden bir parça bulacağı insanlık hallerinin ince ince işlenmiş kıyılarında gezdiriyor. Bir yanıyla muhteşem bir sevgi romanı, diğer yanıyla modern yaşamlarımıza acımasız bir ayna tutan kapitalizm eleştirisi. Her birimiz ne kadar özeliz? Ne kadar özgürüz? Farklılıklarımız ve aynılıklarımızla var oluşumuzu nasıl anlamlandırıyoruz?


Kazuo Ishiguro okurlarını, onun doyumsuz edebiyatını paylaşmaya davet ediyoruz.


KulturaLitera Kitap Kulübü herkese açık ve ÜCRETSİZ.


Kultura Litera Kitap Kulübü’nün bu toplantısı zoom üzerinden canlı olarak 27 Temmuz Çarşamba günü Türkiye saatiyle 19.30’da başlayacak. Tek yapmanız gereken ayın kitabını okumak ve www.kulturalitera.com aracılığıyla kitap kulübüne kaydolmak.


Yürütücü: Şule Tüzül

Kitaplar üzerine düşünür, yazar, konuşur. Başta Edebiyathaber, LiteraEdebiyat ve Altıüstükitap olmak üzere farklı mecralarda edebiyat ve kitaplar üzerine yazıyor. Edebiyathaber ve Videogren youtube sayfalarında, Altı Üstü Kitap Podcast programında ve fırsat bulduğu her yerde kitaplar üzerine konuşuyor.


Katılım için kayıt yaptırmayı unutmayınız: www.kulturalitera.com

bottom of page