top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Komiser Suat Zamir iş başında

Gazeteci yazar Elçin Poyrazlar’ın yeni romanı Çıplak Kalp, yayımlandı. Komiser Suat Zamir’in üçüncü macerası Çıplak Kalp, devlet, tarikatlar, çocuklar ve hurafeler ekseninde akan, gerilimi yüksek bir polisiye…



"Siyasi nedenlerle Çocuk Şube’ye yollanan Komiser Suat Zamir’in odasına bir gün Samet adlı bir çocuk gelir.


Samet babasının kalbini bir kutuda bulduğunu ileri sürer. Diğer yandan iktidarın gözbebeği müteahhit Cüneyt Canipoğlu’nun gizemli bir şekilde kaybolması Emniyet’i alarma geçirmiştir. Birbirinden bağımsız görünen iki soruşturma Suat Zamir ve meslektaşları Selim ile Beren’i akıl almaz bir suç zincirine yönlendirir."

Elçin Poyrazlar, 1975’te Bursa’da doğdu. ODTÜ İşletme Bölümü’nün ardından Belçika’da ekonomi-politika doktorasını yaparken gazeteciliğe başladı. Brüksel, Washington, Londra ve Madrid’de, Cumhuriyet, Huffington Post, BBC ve Politico gibi pek çok yerli ve yabancı medya kuruluşu için çalıştı. Romanları Gazetecinin Ölümü (2014), Kara Muska (2016), Mantolu Kadın (2018), Ecel Çiçekleri (2021-Yılın Polisiye Kitap Ödülü), Kayıp Yüz’dür (2022). İngiltere’nin seçkin derneği Polisiye Yazarlar Birliği’ne (CWA) 2016 yılında kabul edildi. Halen Londra’da yaşıyor.


ÇIPLAK KALP

Elçin Poyrazlar

Doğan Kitap, 2023

248 s.

bottom of page