top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

Bir sonraki perşembe geldi!

İngiltere'de satış rekorları kıran ve Richard Osman'a "yılın yazarı" ödülü kazandıran polisiye roman Perşembe Günü Cinayet Kulübü'nün devam kitabı İki Kez Ölen Adam çıktı!

Elizabeth eski bir meslektaşından, uzun geçmişleri olan bir adamdan mektup aldı. Adamın peşinde birileri var ve bu yüzden Elizabeth’in yardımı gerekiyor. Adamın hikâyesi, çalıntı elmaslar, şiddet eğilimli bir gangster ve çok büyük bir hatayı içeriyor. Ölümler artmaya başlayınca Elizabeth katili yakalamak üzere Joyce, İbrahim ve Ron’un da yardımına başvuruyor.


Peki ya katilin yanında elmasları da bulurlarsa? Bu da işin ödülü olmaz mı? Ama bu sefer yetmişlerinde dört kişiyi gözünü kırpmadan öldürebilecek acımasız bir katille karşı karşıyalar.


Katil onları bulmadan, Perşembe Günü Cinayet Kulübü katili -ve elmasları- bulabilecek mi?


Richard Osman 28 Kasım 1970, İngiltere doğumlu. Daha önce yaptığı televizyon programlarıyla komedyen, yapımcı, televizyon sunucusu olarak eğlence dünyasında tanınan biriydi. Ziyaret ettiği lüks bir huzurevinden ilham alarak yazdığı Perşembe Günü Cinayet Kulübü'nü gizlilik içinde on sekiz ayda tamamladı. Bu ilk kitabıyla yazarlık kariyerine adım attı ve kısa sürede çok satan yazarlardan biri oldu. 2021'de The British Book Awards tarafından yılın yazarı seçildi.


İKİ KEZ ÖLEN ADAM

Richard Osman

Bilgi Yayınevi, 2022

Çeviri: Cengiz Yücel

Editör: Yağmur Saygılı

358 s.

bottom of page