top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

13. İTEF - İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali başlıyor

İTEF-İstanbul Uluslararası Edebiyat Festivali, 1-5 Haziran 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Festivalin bu yılki teması "Bulutların Üstünde Edebiyat".

İTEF 2021-Bulutların Üstünde Edebiyat, 1-5 Haziran’da tamamen çevrimiçi olarak edebiyatseverlerle buluşacak. Ayrıntılı program için www.itef.com.tr sayfasına göz atabilirsiniz.


İTEF 2021-Bulutların Üstünde Edebiyat'ın ilk durağı ise Norveç.

Dilek Başar’ın dilimize kazandırdığı ve Siren Yayınları’nın yayımladığı Miras adlı kitabın yazarı ve Norveç edebiyatının en önemli seslerinden biri olan Vigdis Hjorth, bir aile portresinin arka planını resmederken gerçeklere dayalı travmatik bir geçmişin hikâyesini anlatıyor. Festival'in açılış etkinliğinliği 1 Haziran 2021 Salı günü 20.00’de ekranlarda olacak. Etkinliğe İTEF’in internet sitesinden ücretsiz kayıt olabilir, ardından kayıtta belirtilen e-posta adresine gelen bağlantı ile Zoom üzerinden söyleşiye katılabilirsiniz. Türkçe ve İngilizce dillerinde dinlenebilecek söyleşilerde, simültane tercüme yapılacaktır. Etkinliği aynı zamanda İTEF'in Instagram ve YouTube hesaplarından da canlı olarak izleyebilirsiniz.

bottom of page