top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook

Dünyaların Çoğulluğu dergisinin 6. sayısı (Temmuz-Ağustos 2023) yayımlandı

  • Yazarın fotoğrafı: Litera
    Litera
  • 11 Tem 2023
  • 1 dakikada okunur

Dünyaların Çoğulluğu, kendisini “şu ana dek yaratılmış ve yaratılacak kurgu/gerçek dünyaların bulanık eskizi” olarak açıklayan edebiyat e-dergisinin yeni sayısı yayımlandı.

Şevket Kadıoğlu, Hasret Yılancı, Nalan Kurunç, Bülent Tunga Yılmaz şiirleriyle, Oğuz Tarihmen birkaç “Gottfried Benn” çevirisiyle, Orçun Güzer ise “Langston Hughes” şiir çevirisiyle katkıda bulundu.


“Yazarların Dünyaları” bölümüne Şevket Kadıoğlu bir “Maurice Blanchot” çevirisiyle katkıda bulundu.


Zorbey Bozbey, Uğurcan Kaçmaz, Kıvanç Tanrıyar, Anıl Bayram ve Zeynep Öztekin Yıldırım öyküleriyle katkıda bulundular. Ayrıca Zeynep Öztekin Yıldırım bir “Fernando Iwasaki” çevirisiyle katkıda bulundu.


Söyleşi bölümünde Onur Tuna Bozbey’in Mehmet Bağış’la Duprey çevirisi hakkında söyleşisi yer alıyor.


Düzyazı bölümünde ise İlyaz Bingül ve Orçun Güzer yazılarıyla katkıda bulundular. Ayrıca Candan Dinç bir “Bülent Eken” çevirisiyle katkıda bulundu.


Son olarak, “Tefrika” bölümünde Batuhan Çağlayan yer alıyor.


Comments


bottom of page