top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

İçindeki daha gerçek, dengeli ve mutlu anneyi keşfedin

Mamaste, daha dengeli, özgün ve neşeli bir anne olmayı sağlamak için hazırlanmış bütüncül bir rehber. Ünlü doula, hamilelik, kadın sağlığı ve güçlendirme koçu Lori Bregman, yeni annelere kendini keşfetme yolculuğunda eşlik ediyor.

Bu kitap, anne sütüne karşı hazır mama, uyku eğitimine karşı bebekle aynı yatakta uyuma, çalışan annelere karşı ev hanımı anneler karşılaştırması yapan bir kitap değil.


Kendinizi daha iyi anlamak, içinizde daha fazla uyum ve denge bulmak, kaygı yüklü annelik dünyasında pozitif bir bakış açısıyla var olabilmek için kılavuzluk etmeyi hedefliyor. Lori’nin yıllardır edindiği profesyonel deneyiminin ışık tuttuğu bilgilerin yanı sıra, Mamaste’te farkındalığı geliştirmesi için hazırlanan özel alıştırmalar, testler; denge, uyum ve iç huzuru bulmanıza yardımcı olmak için tasarlanan, esansiyel yağ ve kristallerden yoga dizilerine ve meditasyonlara kadar çeşitli kaynaklar yer alıyor.


Mamaste’nin basitçe anlamı şu: İçimdeki anne, içindeki anneye saygı duyuyor. Eğer ben sensem ve sen de bensen, birbirimizin güçlü yönlerini ve zayıflıklarını paylaşmalıyız. Farklı olmaktan çok aynı olmalıyız. Bu kitabı okuduktan sonra gerçekten de böyle olduğumuzu göreceksiniz.


Lori Bregman ünlü bir doula, yaşam koçu, The Doula Deck, Mamaste ve The Mindful Mom To Be'nin yazarı ve aynı zamanda Seedlyfe Superfoods'un kurucu ortağıdır. 20 yılı aşkın tecrübesiyle Lori, anne adayları ve yeni annelerle, onların doğurganlıktan hamilelik ve yeni anneliğe kadar olan kişisel dönüşümlerinin tüm yönlerinde çalışır. Doula uygulamasına tamamen entegre olan ruhsal koçluk, şifa ve sezgiyi harmanlama konusundaki doğuştan gelen yeteneğinde benzersizdir. Doğum, sadece sağlıklı bir bebek değil, aynı zamanda sağlıklı bir anne de doğurma yolculuğunun sadece bir parçasıdır. Lori, doğum öncesi, sırası ve sonrasında tüm süreç boyunca danışanlarını destekleyerek onlarla güçlü bir ilişki geliştirir. Kadınların hamilelik ve doğum boyunca yeni anneliğe geçişlerine yardımcı olan eksiksiz bir zihin, beden ve ruh destek programı olan Dikkatli Anne-Bekar Sanal Grup Koçluk Programı'nın kurucusudur. Lori, kariyeri boyunca dünyanın en ünlü şifacılarından ve manevi öğretmenlerinden bazılarıyla çalışmış ve onlardan bir şeyler öğrenmiştir. Bu öğretmenler, maneviyat, sezgi, beden/zihin farkındalığı, şifalı bitkiler/vitaminler, aromaterapi yağları ve gıdaların iyileştirici gücünden doula çalışmasına, beden çalışmasına, yogaya ve sayısız diğer bütünsel şifa biçimlerine kadar bilgeliklerini onunla paylaştılar. Lori her zaman özellikle anne adayları ve yeni annelerle çalışmaya ilgi duymuştur ve öğreniminin çoğunu hamilelik, doğum ve ebeveynlik üzerine yoğunlaştırmıştır. Dikkatli ve güçlenmiş anneleri, sağlıklı ve mutlu bebekleri ve ayrıca yaşamın her aşamasındaki insanları teşvik etme tutkusuna dayanan gelişen bir kariyer inşa etti.


MAMASTE

Lori Bregman ve Ursula Cary

Artemis Yayınları, 2022

Çeviri: Arzu Gökyolcu

Tür: Kişisel Gelişim

224 s.

bottom of page