top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

'Müşterek Bellek' Atölyeleri Başlıyor

Diyarbakır Edebiyat Evi Goethe Enstitüsü işbirliğiyle yürüttüğü 'Müşterek Bellek' programının kapsamında çevrimiçi olarak 'Bellek Bakiyesine Yeniden Bakmak: Hafıza-i beşer nisyan ile malül müdür?' atölyesine aralık ayında başlayacak.


Wêjegeh Amed (Diyarbakır Edebiyat Evi) 2020 dönemine program çerçevesinde Doç. Dr. Derya Fırat yürütücülüğünde, 5-26 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek atölye, haftada bir buluşmalarla ilerleyen 4 oturumdan oluşacak.



Oturumlara yürütücü tarafından belirlenmiş makaleleri okuyarak düzenli katılım sağlamak zorunlu. Tartışmaların verimli bir biçimde sürdürülebilmesi için katılımcı sayısı 15 kişiyle sınırlandırıldı.


Katılımcı adaylarından, atölyeye başvuruları sırasında bellek meselesine duydukları ilgiyi mesleki deneyimleri veya bireysel tecrübeleri ışığında açıkladıkları en fazla 500 kelimelik bir motivasyon açıklaması istenecek, başvuru yapan aday sayısının 15’i geçmesi durumunda söz konusu motivasyon mektupları dikkate alınarak bir eleme yapılacak.


Başvuru ve atölye programı hakkında detaylı bilgi için www.lisyayınevi.com adresinden edinilebilir. Aynı adresteki başvuru linkinden başvuru formuna ulaşabilirsiniz. Başvurular için son tarih 30 Kasım 2020.


bottom of page