top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

YKY’nin Çocuk ve Ergen Söyleşileri Devam Ediyor

Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık bu sonbaharda da sanatseverleri sanat ve edebiyatla sanal dünyada buluşturmaya devam ediyor. “Psikanalistlerle Çocuk ve Ergen Söyleşileri”nin yeni toplantısında yeni çıkan Eksiklik, Ayrılık ve Ötesi kitabı konuşulacak. “Psikanalistlerle Çocuk ve Ergen Söyleşileri”nin 13 Aralık Pazar günü saat: 18:00’da yapılacak olan toplantısında, YKY'den çıkan "Psikanaliz Defterleri: Çocuk ve Ergen Çalışmaları" kitap dizisinin beşinci kitabı olan Eksiklik, Ayrılık ve Ötesi’nde yer alan konular ele alınacak.



Türkiye’de bir çocuk ve ergen psikanalizi kitaplığı oluşturmak amacıyla hazırlanan kitap dizisinin geçen Kasım ayında yayımlanan bu yeni kitabında kayıpların ve ayrılığın özellikle çocukluk çağı ve ergenlikte ruhsal süreç üzerindeki sarsıcı etkileri ele alınıyor. Dizinin yayın kurulu üyeleri Neslihan Zabcı, Tijen Demirörs, Şeyda Postacı, Sezai Halifeoğlu, Talat Parman ve Alper Şahin’in katılacağı söyleşide de kitabın işlediği konular bağlamında çocuklar, ergenler ve onların aileleriyle yapılan psikanalitik çalışmalar üzerinde durulacak.


Etkinlikte okur ve izleyicilerin görüş, eleştiri ve katkılarının alınarak bunların sonraki yayınlar için değerlendirilmesi amaçlanıyor. Herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek söyleşiye buraya tıklayarak Yapı Kredi Kültür Sanat’ın YouTube kanalı üzerinden katılabilirsiniz.





bottom of page