top of page
  • YouTube
  • IG
  • twitter
  • Facebook
Ara
  • Yazarın fotoğrafıLitera

"Hayatımız Kitap"ın konuğu Murat Yalçın

Kitaba ve yayıncılığa odaklanan online program “Hayatımız Kitap”ın, yeni bölümünde Sibel Oral’ın konuğu; yazar, editör ve kitap-lık dergisinin yayın yönetmeni Murat Yalçın olacak.


Türkiye Yayıncılar Birliği’nin hayata geçirdiği programın yeni bölümünde Sibel Oral ve konuğu Murat Yalçın; Yalçın’ın yazarlığı, editörlüğü, günümüz edebiyatına bakışı ve Türkiye’de okuma kültürü üzerine sohbet edecekler. Her perşembe canlı yayınlanan “Hayatımız Kitap”, 25 Mart Perşembe akşamı 21.00’de Türkiye Yayıncılar Birliği’nin YouTube kanalından canlı olarak izlenebilir.



Hayatımız Kitap Hakkında


Yayıncı ve yazar Metin Celal ile gazeteci ve yazar Sibel Oral “Hayatımız Kitap” programını dönüşümlü olarak yönetiyorlar. Program, yayıncılık sektörünün paydaşlarını bir platform üzerinde bir araya getirerek sektörde çalışanları, sektörle ilgili kişileri, öğrencileri ve Türkiye Yayıncılar Birliği üyelerini bilgilendirmeyi; ufuk açıcı sohbetlerle geleceğe dair öngörüleri, sorunları, yeni fikirleri masaya yatırmayı; topluma yayıncılığı anlatmayı; okumanın önemi ve gerekliliği konusunda bilinç kazandırmayı ve yayıncılık sektörüne itibar kazandırmayı hedefliyor.


Her perşembe 21.00-21.45 saatleri arasında canlı yayınlanan “Hayatımız Kitap” programı, Türkiye Yayıncılar Birliği’nin YouTube kanalından izlenebiliyor. “Hayatımız Kitap”ın önceki bölümlerine ise yine YouTube’dan ulaşılabiliyor.



.


bottom of page